Waarom werken bij Van der Valk?

Naast werken, is ontspanning ook erg belangrijk. Daarom bieden wij jou leuke extra's. Zo kun je gezellig met vrienden en collega's genieten in je vrije tijd.

TOEKANTOPPER

WIN EEN OVERNACHTING

Bij Van der Valk International kun je collega's nomineren voor de Toekan Topper van het kwartaal. Je krijgt vier keer per jaar de kans een collega te nomineren óf om zelf genomineerd te worden. Als Toekan Topper win je een overnachting voor twee personen in één van de Nederlandse hotels van Van der Valk International. Hoe leuk is dat?!

FRIENDS & FAMILY PAS

KORTING IN HET HOTEL EN RESTAURANT

Een nachtje weg of genieten van een lekker etentje bij één van onze Van der Valk hotels? Onze medewerkers ontvangen een Family and Friends pas. Met deze pas ontvang je kortingen bij de aangesloten hotels en restaurants van Van der Valk International. Zo ontvang je op overnachtingen tot wel 50% korting en in onze restaurants ontvang je 10% korting. Steek die maar in je zak!

PERSONEELSUITJES

WORK HARD PLAY HARD

Bij Van der Valk staat plezier hoog in het vaandel. We hebben regelmatig leuke uitjes en sportieve activiteiten. Wij hebben bijvoorbeeld de Dam tot Damloop gelopen en verschillende mud and water challenges overwonnen. Hou jij niet zo van sportactiviteiten? Dan ga je toch gewoon lekker mee de stad in voor een personeelsborrel! Join Van der Valk!

VAN DER VALK

OPLEIDINGEN

Een opleiding volgen binnen Van der Valk? Dat kan! Wij bieden jou als medewerker de mogelijkheid om intern een erkende BBL opleiding te volgen. Je kunt kiezen uit wel 19 verschillende opleidingenen cursussen. Daarnaast hebben we het uitgebreide Van der Valk e-learning platform met een groot aantal digitale cursussen. Kijk ook eens op www.vandervalkopleidingen.nl.