Afdelingen

Front office

Receptie

Als receptioniste van Van der Valk ben jij het visitekaartje van het hotel. Jij verwelkomt gasten altijd met een lach op je gezicht. Telefoneren, reserveringen maken en gasten te woord staan, geen dag is hetzelfde en je maakt de leukste dingen mee.

Meer informatie
Restaurant

Bediening

Jouw ultieme doel is om onze gasten het naar hun zin te maken. Een perfecte latte macchiato maken en gerechten brengen met een lach is wat jij graag doet. Ieder hotel heeft een uniek restaurant waar jij de beste versie van jezelf kunt laten zien.

Meer informatie
Facilitair

Housekeeping

Dagelijks verwelkomen wij gasten in onze hotelkamers. Dat de kamers er tiptop uitzien, is dus erg belangerijk. En daar hebben wij jou voor nodig. Gastvrijheid, teamwork en met plezier werken in een omgeving die nooit hetzelfde is, dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk in de Housekeeping werkt.

Meer informatie
Keuken

Kok

Ben jij onze Keukenprins(es)? In onze Van der Valk keukens werk je met de leukste collega's samen aan de lekkerste gerechten. Het ultieme doel is om onze gasten te verrassen met ieder gerecht. Bij een job in de keuken draait het allemaal om doorpakken, creativiteit, maar ook gezelligheid. De keuken is jouw domein.

Meer informatie